Vesistökunnostusverkosto

vesistökunnostusverkosto

 

Verkoston avulla jaetaan vastuita, etsitään ratkaisuja ja mahdollistetaan hyvinvoivat vedet yhdessä!

Valtakunnallinen vesistökunnostusverkosto on kohtaamispaikka vesistöjen hyvinvoinnista ja kunnostuksesta kiinnostuneille kansalaisille, yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille. Sivuilta löydät ajantasaista tietoa, hankekumppaneita, rahoituskanavia ja ohjeita vesistökunnostuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Ota käyttöön opetusmateriaaleja ja opi uutta julkaisuista. Seuraa kauttamme vesistökunnostuksen tapahtumia ja osallistu!

  Ajankohtaista

   

  Liity verkostoon tilaamalla uutiskirje!

  Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista asioista. 

   

   

  Ajankohtainen video

  Vesistökunnostajan karttapalvelun käyttö kannattaa.

   

   

  Tykkää ja seuraa verkoston Facebook -sivuja ja saat ajantaista tietoa eri tilaisuuksia, tutkimuksista, uutisista ja ilmiöistä. Seuraa vesistökunnostusverkostoa myös Instagramissa @vesistokunnostusverkosto sekä Twitterissä #kunnostajatkoolla.

      

  Vesistösankari logo     Kuukauden luku 140

   

  AIHEESTA MUUALLA

  Veden vuoro vesiensuojelun tehostamisohjelma logo
   

  Vesiensuojelun Tehostamis -ohjelma on ympäristöministeriön käynnistämä vesiensuojeluohjelma, joka haluaa tehdä Suomesta maailman tehokkaimman vesiensuojelijan. Rahoituksella tehdään vaikuttavia vesistötekoja.

   

   

   

   

  JärvijaMeriWiki_logo
   

  Järvi & Meriwiki on wikissä voit ilmoittaa sinilevähavainnot ja löydät sieltä myös perustiedot kaikista vähintään hehtaarin kokoisista järvistämme ja valmiit työkalut, joilla käyttäjät voivat jakaa muun muassa valokuvia ja havaintoja.

   

   

  Julkaistu 23.12.2021 klo 10.19, päivitetty 22.6.2022 klo 14.18