Kainuun ympäristökasvatusverkosto

Kainuun ympäristökasvatusverkosto viestii Facebookissa tunnuksella @lukkikainuu.

Voit myös osallistua keskusteluun ja verkoston toimintaan matalalla kynnyksellä Facebook-ryhmässämme Kainuun luonto- ja ympäristökasvatus.

Ryhmä on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja luonto- ja ympäristöasioiden kanssa työskenteleville. Kainuun luonto- ja ympäristökasvatus -ryhmä Facebookissa on kohtaamispaikka. Täällä voit tutustua teeman parissa työskenteleviin kollegoihin, mainostaa tapahtumia tai etsiä vertaistukea työhösi. Voit ilmoittaa talkoista, kysellä oppitunti-ideoita, jakaa lukuvinkkejä tai mitä ikinä tuleekaan mieleen ympäristöasioissa.

Yhteisenä tavoitteenamme on edistää ympäristötietoutta Kainuussa. Verkostomme pyrkii lisäämään tietoa luonnon ja ympäristön merkityksestä kaikenikäisten ihmisten hyvinvoinnille, edistämään toimintatapojen muuttumista kestävän kehityksen mukaisiksi sekä vahvistamaan kainuulaisten luontosuhdetta.

Kainuun ELY-keskuksella on oma kummikoulu, Kajaanin sairaalakoulu. Luonto- ja ympäristöasiantuntijamme ovat pitäneet ympäristöoppitunteja yli 10 vuoden ajan sairaalakoulun oppilaille.

Haluatko meidät mukaan projektiisi? Etsitkö rahoitusta? Haluatko kuulla kummikoulusta? Tarvitsetko asiantuntijoidemme tietoa? Kysy ihmeessä lisää: ympäristöasiantuntija Jenni Väisänen, jenni.vaisanen (at) ely-keskus.fi.

Julkaistu 1.2.2018 klo 15.50, päivitetty 6.5.2021 klo 8.51
Julkaisija: