Hyppää sisältöön

Patoturvallisuuskoulutus

Patoturvallisuusviranomainen järjestää patoturvallisuuskoulutuspaketin padon omistajille ja patojen kanssa työskenteleville. Koulutus alkoi syyskuussa 2019.

Vallalla olevan epidemian vuoksi on päätettiin, että kolme viimeistä koulutuspäivää siirtyvät syksyyn. Viimeinen koulutuspäivä järjestetään 17.9.2020.

Tampereen yliopisto vastaa järjestelyistä 12-päiväisessä koulutuksessa, jossa käsitellään mm. patorakenteiden suunnittelua ja sitä ohjaavaa lainsäädäntöä, tarkkailua ja tarkistuksia, häiriötilanteita ja kriisiviestintää sekä eri osapuolten tehtäviä. Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja siitä on mahdollista saada myös opintopisteitä. Koulutus3005 on maksullista ja koulutuksesta voi halutessaan valita päivät, joihin osallistuu. Koulutuksen hinta on 200 € / päivä. Kaikkiin päiviin voi osallistua myös etänä.

Kurssin videomateriaalilla suoritettavan opiskeluoikeuden voi ostaa myös jälkikäteenkin vielä noin kaksi vuotta kurssin päättymisen jälkeenkin. Lisätietoja minna.leppanen@tuni.fi.

Patu-koulutuksen ohjelma

 
 
patukoulutuskuva2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muita tulevia tilaisuuksia

Tulva-, pato- ja vesienhoitopäivät

Julkaistu 3.7.2013 klo 14.34, päivitetty 15.9.2020 klo 13.33
Julkaisija: