Ruoko

ELY-keskusten verkkosivu-uudistuksen myötä myös Ruoko-verkkosivut uudistuivat. Jatkossa löydät meidät ELY-keskuksen teemasivustolta

www.ely-keskus.fi/ruoko

 

Tämän ymparisto.fi-sivuston ylläpito on päättynyt

Tämä on Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ylläpitämä sivusto, josta löydät paljon tietoa järviruo'osta: siihen liittyvistä ongelmista ja mahdollisuuksista. Sivusto esittelee useiden asian parissa toimineiden tahojen ja hankkeiden keräämää tai tuottamaa tietoa, sekä käytännön kokemuksia järviruo'on leikkuusta ja hyötykäytöstä. Sivustolta löydät tietoa myös asian parissa viime vuosina toimineista hankkeista.

Julkaisut-osioon on kerätty ruokoon ja sen hyödyntämiseen liittyviä julkaisuja aiheiden mukaiseen järjestykseen luokiteltuna.

Sivusto on koottu Varsinais-Suomen ELY-keskuksen VELHO-hankkeessa (2010-2014), hyödyntäen aiempia ruoko.fi -osoitteessa sijainneita materiaaleja, jotka olivat eri hankkeiden keräämiä ja tuottamia. Sivuston on jatkossakin tarkoitus palvella tietolähteenä ja mm. ruokohankkeiden tiedonvälityskanavana kaikille ruo'on parissa toimiville ja siitä kiinnostuneille.

Jos haluat ,ateriaaliasi lisättävän tälle sivustolle, ota yhteyttä:
 Maria Yli-Renko (etunim.sukunimi@ely-keskus.fi), Varsinais-Suomen ELY-keskus

Järviruokokasvusto
Järviruokokasvusto. © Ritva Kemppainen
Julkaistu 15.5.2014 klo 16.26, päivitetty 17.1.2022 klo 18.39