Hyppää sisältöön

Roskiin takertuneet eläimet

Ilmoita havaintosi

Tämä sivusto ja sen avulla toteutettava havainnointi on vielä testausvaiheessa. Voit antaa palautetta alla olevaan yhteysosoitteeseen.

 

Huomaa että yllä olevalla lomakekartalla näkyvät vain aineistossa litter_trappedanimals_service_code_202006151003424 avoimiksi tällä hetkellä merkityt ilmoitukset. Virheelliseksi tulkitut ilmoitukset yms. suljetaan pois avoimen tiedon jaosta.

 

Lomakkeen tarkoitus: Ilmoita roskiin takertuneista eläimistä

Kartalla esitetään ilmoitukset viimeisimmiltä 100 päivältä.

Citobs Open311 widgetistä seurannassa saatavat yleiset hashtagit: #litter, #trappedanimals

Citobs Open311 widgetin yksittäinen asennus verkkosivulle tai selaimessa toimivaan palveluun voi antaa myös muita hashtag -tunnisteita ja / tai jättää niitä antamatta. CitobsDB rajapinnan ilmoituspalvelu voi lisäksi tuottaa omia keywords -tunnisteita koko ilmoituspalvelulle.

Kartalla näkyvän aineiston lähde, sen tietojen käyttölisenssi sekä lomakkeella ilmoitettujen tietojen tallennusaineisto ja sitä vastaava CitobsDB ilmoituspalvelu:

litter_trappedanimals_service_code_202006151003424 /  CC4.0-BY SYKE, CitobsDB kansalaishavainnot.fi 

Rajapintapalveluissa on tarjolla pääsy kyseisen ilmoituspalvelun koko avoimeen aineistoon tai API-avaimella myös sen suljettuihin tietoihin määritellystä SYKE CitobsDB laajennetusta Open311 rajapintapalvelusta.

Esimerkki CitobsDB avoimen Open311 datan rajapintapalvelusta aineistolle.

Asettamalla Open311_Service_Code = litter_trappedanimals_service_code_202006151003424 ilmoituspalvelun kautta toimitettuja tietoja voi myös hakea paikkatietoaineistorajapinnasta http://paikkatieto.ymparisto.fi/arcgis/rest/services/Kansalaishavainnot/kansalaishavainnot_havaintotiedot/MapServer/1

Aineiston käyttöoikeudet ja vastuut, tietosuoja: SYKE CitobsDB käyttöehdot

Ilmoita kerätyssä aineistossa havaitsemistasi virheistä, kysy neuvoa ongelmatilanteissa tai lähetä parannusehdotuksia sähköpostilla osoitteeseen

havaitsemaan -yhteysosähköpostiosoite havaitsemaan@ymparisto.fi

Huomautus sivuston käyttäjille:

Tämä sivusto ja sen avulla toteutettava havainnointi on vielä testausvaiheessa. Kysymyslomakkeita ja sivuja muutellaan ja niiden toimivuutta arvioidaan saadun palautteen perusteella. Palveluita koekäyttävät voivat lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia yllä olevaan osoitteeseen

Julkaistu 16.6.2020 klo 16.38, päivitetty 17.6.2020 klo 15.18