Hyppää sisältöön

Määrittele seurantapaikka eli pysyvä toistuvasti vierailtava havainnointipaikka

Huomautus sivuston käyttäjille:

Tämä sivusto ja sen avulla toteutettava havainnointi on vielä testausvaiheessa. Kysymyslomakkeita ja sivuja muutellaan ja niiden toimivuutta arvioidaan saadun palautteen perusteella. Palveluita koekäyttävä testausryhmä voi lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteeseen

havaitsemaan -yhteysosähköpostiosoite havaitsemaan@ymparisto.fi
 

 

Luo seurantapaikka

Määrittele alle aukeavalla lomakkeella paikka, jolla jatkossa tullaan tekemän toistuvasti havaintoja. Lomakkeella tiedusteltuja "Havaintopaikan ilmoittaja" ja "Havaitsija- ja havaintokertatunnus" -tietoja ei tarvitse eikä pidä täyttää, ellet ole saanut niiden täyttämistä varten erillisiä ohjeita ja henkilökohtaisia tunnuksia.

 

 

Täytettyäsi ylle latautuvan lomakkeen, voit kiinnittää siihen havaintoja mainitsemalla havaintosi yhteydessä seurantapaikan ID numeron. Sen saat esille klikkaamalla ilmoitettua kohdetta kartalla.

Seuraavaksi

Määritellyt seurantapaikat näkyvät linkin kautta avautuvalla kartalla: Kartta: Seurantapaikat eli pysyvät toistuvasti vierailtavat havainnointipaikat. Tällä karttasivulla kerrotaan myös mitä erilaisia havaintoja tällaisiin seurantapaikkoihin voidaan yhdistää.

 

Julkaistu 3.7.2019 klo 13.25, päivitetty 4.7.2019 klo 15.24