Uutiset

Envibasen uusimmat uutiset

RSS
 • JHS 202 Kansalaishavainnot -suosituksen esittelytilaisuus 13.6.2018 28.5.2018
  JHS 202 Kansalaishavainnot -suositus sisältää hyviä käytäntöjä ja ohjeita julkisen hallinnon toimijoille, jotka harkitsevat tai suunnittelevat kansalaishavaintojen keräämistä. Suosituksen esittelytilaisuudessa 13.6.2018 esitellään suositus ja samalla on mahdollisuus kommentoida ehdotuksia suosituksen jatkotoimenpiteiksi.
 • Näkökulmia avoimeen ympäristödataan -tapahtuman tallenne katsottavissa 7.5.2018
  Perjantaina 4.5. järjestettiin Näkökulmia avoimeen ympäristödataan -tapahtuma, jonka teemana oli avoin ympäristö- ja luonnonvaradata ja niihin liittyvät palvelut sekä miten digitalisaatio näkyy yhteiskunnassa. Tapahtuma eteni lyhyiden haastattelujen kautta. Järjestäjinä olivat Envibase- ja GODICO-hankkeet. Tapahtuma oli samalla myös Envibase-hankkeen lopputapahtuma ja se on katsottavissa tallenteena.
 • Digitalisaatiohankkeen tuloksia ja kokemuksia: Tutkimustietoalusta 25.4.2018
  Viiden haastatteluvideon sarjassa, Envibase–hankkeen osakokonaisuuksien vetäjät kertovat tehdystä työstä ja tuloksista. Tutkimustieto –osahankkeen tuloksista kertoo Olli-Pekka Mattila (SYKE).
 • Näkökulmia avoimeen ympäristödataan -tapahtuma 4.5.2018, ohjelma julkaistu 24.4.2018
  Tule käynnistämään viikonloppu kanssamme digitalisoituvan ympäristö- ja luonnonvaratiedon sekä siihen liittyvien kysymysten parissa.
  Tiedekulmassa lyhyiden haastatteluiden kautta saadaan näkökulmia uuteen, avoimeen ympäristötietoon ja sen rooliin digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Ohjelma on nyt julkaistu!
 • Kuka käyttää avointa ympäristötietoamme? 19.4.2018
  SYKEn avoimen tiedon -palvelun käyttäjäryhmistä ja käyttökohteista kerättiin tietoa lyhyen kyselyn avulla vuoden 2017 lopulla. Kysely antoi uutta tietoa avoimen ympäristötiedon käyttäjistä ja käyttökohteista.
 • Näkökulmia avoimeen ympäristödataan -tapahtuma 4.5.2018 23.3.2018
  Tule käynnistämään viikonloppu kanssamme digitalisoituvan ympäristö- ja luonnonvaratiedon sekä siihen liittyvien kysymysten parissa.
  Tiedekulmassa lyhyiden haastatteluiden kautta saadaan näkökulmia uuteen, avoimeen ympäristötietoon ja sen rooliin digitalisoituvassa yhteiskunnassa.
 • Digitalisaatiohankkeen tuloksia ja kokemuksia: Tietojen yhteiskäyttö 14.3.2018
  Viiden haastatteluvideon sarjassa, Envibase–hankkeen osakokonaisuuksien vetäjät kertovat tehdystä työstä ja tuloksista. Tietojen yhteiskäyttö –osahankkeen tuloksista kertoo Yki Laine (SYKE).
 • Digitalisaatiohankkeen tuloksia ja kokemuksia: Satelliittidatakeskus 28.2.2018
  Viiden haastatteluvideon sarjassa, Envibase–hankkeen osakokonaisuuksien vetäjät kertovat tehdystä työstä ja tuloksista. Satelliittidatakeskus–osahankkeen tuloksista kertoo Timo Ryyppö (Ilmatieteen laitos).
 • Digitalisaatiohankkeen tuloksia ja kokemuksia: Kansalaishavainnot 14.2.2018
  Viiden haastatteluvideon sarjassa, Envibase–hankkeen osakokonaisuuksien vetäjät kertovat tehdystä työstä ja tuloksista. Kansalaishavainnot –osahankkeen tuloksista kertoo Timo Pyhälahti (SYKE).
 • Digitalisaatiohankkeen tuloksia ja kokemuksia: Suomen lajitietokeskus (Laji.fi) 5.2.2018
  Viiden haastatteluvideon sarjassa, Envibase–hankkeen osakokonaisuuksien vetäjät kertovat tehdystä työstä ja tuloksista. Ensimmäisenä vuorossa on Suomen Lajitietokeskus, jonka tuloksista kertoo Kari Lahti (LUOMUS).
Lisää uutisia