Hyppää sisältöön

Liiterin käytön perusteet sopimuskäyttäjille ja muille kiinnostuneille 26.3.2020

Uutinen 3.2.2020 klo 16.49

SYKE järjestää torstaina 26.3. koulutuksen Liiterin käytön perusteista sopimuskäyttäjille ja muille kiinnostuneille. Vaikka et olisikaan sopimuskäyttäjä, voit osallistua ja tutustua mitä sopimuskäyttäjät saavat käyttöönsä! 

Opit lisää muun muassa työmatka-analyysista ja tilaston laskennasta omalle aluejaolle. Koulutuksessa hyödynnetään sekä kaikille Liiterin käyttäjille avoimia että vain sopimuskäyttäjien käytössä olevia aineistoja ja toimintoja. Tutustu tarkempaan kuvaukseen ja ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä. Osallistuminen koulutukseen on maksutonta ja toteutetaan etäyhteyksillä (Skype for Business).

26.3.2020 klo 9:30–11:30 Liiterin käytön perusteet sopimuskäyttäjille

Koulutuksessa opastetaan karttatasojen ja tilastojen käyttöä perustoimintoineen. Opit lisää muun muassa työmatka-analyysista ja tilaston laskennasta omalle aluejaolle. Koulutuksessa hyödynnetään sekä kaikille Liiterin käyttäjille avoimia että vain sopimuskäyttäjien käytössä olevia aineistoja ja toimintoja.

Ilmoittaudu mukaan linkistä avautuvalla lomakkeella 22.3.2020 mennessähttps://link.webropolsurveys.com/S/39C55B9653F43AFB

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja käytännön ohjeita etäyhteyksistä sekä linkin koulutukseen osallistumiseksi. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennakkomateriaali (sis. mm. koulutuksen tarkempi sisältö ja esimerkkiharjoitukset).

Ennen koulutusta ehdit vielä tutustua Liiterin käyttöön, ja alkuun pääset helposti käyttöohjeiden ja opasvideoiden avulla