Hyppää sisältöön

2019 RASTI-seminaarin esitysmateriaalit jaossa

Uutinen 23.9.2019 klo 13.22

Vuoden 2019 RASTI-seminaari järjestettiin 17.9. Ympäristöministeriön Pankkisalissa Helsingissä. Kiitokset aktiivisesta osallistumisesta!

Tilaisuuteen ilmoittautui lähes 140 asiantuntijaa yli viidestäkymmenestä eri organisaatiosta. Suurin osa osallistui tilaisuuteen paikan päällä ja muutamia kymmeniä etäyhteyksillä. Videoneuvottelun ohella seminaarissa käytettiin toistamiseen myös suoraa verkkolähetystä, jota voi seurata myös ilman etukäteisilmoittautumista.

Seminaarin ohjelmaan kuului perinteisesti esityksiä rakennetun ympäristön ja asumisen tietoaineistojen ja –järjestelmien kehittämisestä, sekä esimerkkejä tietoaineistojen käytöstä ajankohtaisissa hankkeissa ja tutkimuksessa. Tänä vuonna kuultiin esityksiä muun muassa elinympäristön ja aktiivisen elämäntavan yhteyksistä, yhdyskuntarakenteen ilmastovaikutusten arvioinnista sekä monipaikkaisuuden vaikutuksesta sote-palveluihin.

Seminaarin esitykset on nyt jaettu SYKEn koulutuskalenterissa ja kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille on lähetetty palautekysely, johon toivomme runsaasti vastauksia. Livelähetyksestä palautetta kerättiin itse tilaisuuden aikana ja palautetta saatiinkin erityisesti iltapäivän harmillisista yhteyshäiriöistä. Palautteen pohjalta seminaarin ohjelmaa ja järjestelyjä kehitetään edelleen ensi vuodelle.