Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Vesistökunnostusverkosto on kohtaamispaikka vesistöjen hyvinvoinnista ja kunnostuksesta kiinnostuneille kansalaisille, yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille.

 

Jaetaan vastuita, etsitään ratkaisuja ja mahdollistetaan hyvinvoivat vedet yhdessä!

Sivuilta löydät ajantasaista tietoa, hankekumppaneita, rahoituskanavia ja toimintamalleja vesistökunnostuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Ota myös rohkeasti käyttöön opetusmateriaalit ja julkaisut. Seuraa kauttamme vesistökunnostuksen tapahtumia ja osallistu!

 

Liity verkostoon tilaamalla uutiskirje!

Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista asioista. 

 

”Jaa kokemuksesi ja opi muilta. Seuraa vesistön tilaa myös kunnostuksen jälkeen.”

Sivuilta löydät paljon tietoa kunnostuksen tueksi. Tutki tapahtumakalentereita ja löydä alueesi talkoot sekä muut tapahtumat. Apua vesistön kunnostamiseen sivuilla on tietoa miten haet rahoitusta ja löydät yhteistyökumppanit. Lue ja opi lisää kunnostuksesta ja sen hyödyistä mm. julkaisuista, kunnostussuunnitelmista ja selvityksistä. Ota käyttöön opetusmateriaalipaketit, joita voi esitellä vapaasti eri tilaisuuksissa. 

Liity verkoston Facebook sivuille ja saat ajantaista tietoa eri tilaisuuksia, tutkimuksista, uutisista ja ilmiöistä. Verkosto toimii myös Twitterissä #kunnostajatkoolla.

 

Ajankohtaista

 
Vesistösankari_logo_180px
Kuukauden luku_verkoston_logo
 
Veden vuoro vesiensuojelun tehostamisohjelma logo
 

 

Vesistökunnostuksen uutiskirje_172px_logo
 

 

 

JärvijaMeriWiki_logo
 

 

 

 

 

 

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.

Julkaistu 7.1.2020 klo 9.59, päivitetty 12.2.2020 klo 14.45