Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Vesistökunnostusverkosto on kaikille avoin yhteydenpitofosorumi, joka välittää tietoa ja kokemuksia vesistöjen kunnostamisesta.

Liity verkostoon!

Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat säännöllisesti sähköpostia kunnostuksen ajankohtaisista asioista: Tilaan uutiskirjeen

Tämän sivuston vasemman palstan linkkien takaa löytyy tietoa kunnostuksen tueksi. Löydät sivuilta esimerkiksi tapahtumakalenterin, kattavan listan kunnostukseen liittyvistä julkaisuista, kaikkien vapaassa käytössä olevat opetusmateriaalipaketit sekä paljon muuta.  Verkosto toimii myös Facebookissa, käy tykkäämässä!

 

 

VESISTÖKUNNOSTUSVERKOSTON TALVISEMINAARI 2017

  • Tervetuloa vesistökunnostusverkoston talviseminaariin 26.1.2017 Lahteen. Seminaarin esitykset liittyvät rantojen kunnostamiseen ja järvien kalakantojen hoitoon. Ohjelma.

    SEMINAARIN PAIKKA ON VAIHTUNUT! Lisätietoa seminaarista. (TÄYNNÄ)

Ajankohtaista

 Avustushaut

 Tilaa  kunnostukseen liittyviä maksuttomia oppaita!

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.
 
Julkaistu 4.10.2013 klo 14.00, päivitetty 16.1.2017 klo 12.41