Ruokaa särjestä -banneri

Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa aivan liian vähän hyödynnetystä särjestä? Särki sisältää runsaasti proteiinia sekä muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja D-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko!

Tule kurssille oppimaan, kuinka valmistat herkullista ruokaa särjestä sekä perinteisin että uusin reseptein. Samalla vesistökunnostuksen asiantuntijat kertovat, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöäsi.

Martat järjestävät yhdessä Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman valtakunnallisen Vesistökunnostusverkoston kanssa Ruokaa särjestä –kurssin 8 eri paikkakunnalla keväällä ja syksyllä 2017. Katso alta oman paikkakuntasi ajankohta ja ilmoittaudu mukaan. Kurssin hinta on vain 10 euroa!

KURSSIESITE

 

 

Ruokaa särjestä -kurssit

Lappeenranta : 30.5.2017  klo 17-20. Etelä-Karjalan Martat ry.
Oulu: 31.5.2017 klo 17-20. Pohjois-Pohjanmaan Martat ry.
Joensuu: 6.6.2017 klo 17-20. Pohjois-Karjalan Martat ry.
Mikkeli: 17.10.2017 klo 17-20. Savon Martat ry.
Kuopio: 17.10.2017 klo 17-20. Savon Martat ry.
Hämeenlinna: 14.11.2017 klo 17-20.  Etelä-Hämeen Martat ry.
Tampere: 16.11.2017 klo 17-20. Pirkanmaan Martat ry.
Lahti: 16.11.2017 klo 17-20. Itä-Hämeen Martat ry.

 

 

martat_logo     SYKE_tunnus    vesistokunnostusverkosto_logo

 

 
Ruokaa särjestä -kupla
Ruokaa särjestä -kala
 
Julkaistu 10.4.2017 klo 11.33, päivitetty 5.6.2017 klo 15.26