Ruokaa särjestä -banneri

Särkiruokien maku yllätti kokkaajat positiivisesti ympäri Suomen!

Särki sisältää runsaasti proteiinia sekä muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja D-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko! Martat järjestivät yhdessä Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman valtakunnallisen Vesistökunnostusverkoston kanssa Ruokaa särjestä –kurssin, jossa opittiin valmistamaan herkullista ruokaa särjestä sekä perinteisin että uusin reseptein. Kurssilla vesistökunnostuksen asiantuntijat kertoivat, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöä.

Kurssit järjestettiin Lappeenrannassa, Oulussa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Lahdessa. Katso kuvia Facebookista: Oulu ja Hämeenlinna.

Tutustu kursseilla käytettyihin resepteihin ja kokkaa särkeä!

 

martat_logo     SYKE_tunnus    vesistokunnostusverkosto_logo

 

 
Ruokaa särjestä -kupla        
Ruokaa särjestä -kala
 
Julkaistu 10.4.2017 klo 11.33, päivitetty 30.11.2017 klo 11.30