Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Vesistökunnostusverkosto on kaikille avoin yhteydenpitofoorumi, joka välittää tietoa ja kokemuksia vesistöjen kunnostamisesta.

Liity verkostoon!

Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat säännöllisesti sähköpostia kunnostuksen ajankohtaisista asioista: Tilaan uutiskirjeen

Tämän sivuston vasemman palstan linkkien takaa löytyy tietoa kunnostuksen tueksi. Löydät sivuilta esimerkiksi tapahtumakalenterin, kattavan listan kunnostukseen liittyvistä julkaisuista, kaikkien vapaassa käytössä olevat opetusmateriaalipaketit sekä paljon muuta.  Verkosto toimii myös Facebookissa, käy tykkäämässä! Twitterissä #kunnostajatkoolla.

 

Ajankohtaista

 

Avustushaut

  • Tiedätkö käynnissä olevan avustushaun? Voit lähettää sen alla olevan "palaute sivun vastuuhenkilölle" -linkin kautta.
     

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.

 

Ympäristöasioiden asiakaspalvelu

ELY-keskusten ympäristöasioiden asiakaspalvelu opastaa asioiden vireillepanossa, neuvoo ymparisto.fi-verkkopalvelun käytössä ja vastaa kysymyksiin ja palautteisiin.

p. 0295 020 900 (ma–pe klo 9–16, pvm/mpm)
chat Vesi-osiossa (ma–pe klo 13–15)

ympariston.asiakaspalvelu(at)ely-keskus.fi

Julkaistu 4.10.2013 klo 14.00, päivitetty 20.11.2017 klo 11.53