Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Vesistökunnostusverkosto on kaikille avoin yhteydenpitofoorumi, joka välittää tietoa ja kokemuksia vesistöjen kunnostamisesta.

Liity verkostoon!

Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat säännöllisesti sähköpostia kunnostuksen ajankohtaisista asioista: Tilaan uutiskirjeen

Tämän sivuston vasemman palstan linkkien takaa löytyy tietoa kunnostuksen tueksi. Löydät sivuilta esimerkiksi tapahtumakalenterin, kattavan listan kunnostukseen liittyvistä julkaisuista, kaikkien vapaassa käytössä olevat opetusmateriaalipaketit sekä paljon muuta.  Verkosto toimii myös Facebookissa, käy tykkäämässä! Twitterissä #Kunnostajatkoolla.

 

Vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari 2017

Tervetuloa vesistökunnostusverkoston vuosiseminaariin Tampereelle 13.-14.6.2017! Tilaisuuteen mahtuu 200 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari 2017

Ajankohtaista

Tilaa  kunnostukseen liittyviä maksuttomia oppaita!

Avustushaut

  • Tiedätkö käynnissä olevan avustushaun? Voit lähettää sen alla olevan "palaute sivun vastuuhenkilölle" -linkin kautta.
     

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.
 
Julkaistu 4.10.2013 klo 14.00, päivitetty 27.4.2017 klo 14.50