Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Huolettaako mökkijärvesi tila? Oletko kiinnostunut lähivesien tilan parantamisesta? Kaipaatko apua kunnostuksen käynnistämiseen tai haluaisitko kuulla kokemuksista muilta kunnostajilta? Tule mukaan vesistökunnostusverkoston toimintaan!

Näiltä sivuilta löydät tietoa vesistöjen kunnostamisen käytännöistä, kumppaneista ja tapahtumista. Verkoston sähköpostilistalle voit liittyä tilaamalla kunnostusverkoston uutiskirjeen.

Ajankohtaista

Julkaisuja

 Tilaa  kunnostukseen liittyviä oppaita!

  • Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistyksen tekemää Vesienhoidon käsikirjaa voi tilata SYKEstä. Käsikirja on maksuton. Tilaukset: kati.hakkila[at]ymparisto.fi
  • Rehevöityneen järven kunnostusopasta (YO 2010) voi tilata jaettavaksi esim. suojeluyhdistykselle. Tilaukset mielellään laatikoittain, yhdessä laatikossa 45 julkaisua. Opas on maksuton.Tilaukset: joonas.torronen[at]ymparisto.fi

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.
 
Julkaistu 4.10.2013 klo 14.00, päivitetty 20.10.2016 klo 16.47