Vesistökunnostusverkosto

VKV_Logo_pienennetty.png

Vesistökunnostusverkosto on kaikille avoin yhteydenpitofoorumi, joka välittää tietoa ja kokemuksia vesistöjen kunnostamisesta.

Liity verkostoon!

Tilaamalla verkoston sähköisen uutiskirjeen saat säännöllisesti sähköpostia kunnostuksen ajankohtaisista asioista: Tilaan uutiskirjeen

Tämän sivuston vasemman palstan linkkien takaa löytyy tietoa kunnostuksen tueksi. Löydät sivuilta esimerkiksi tapahtumakalenterin, kattavan listan kunnostukseen liittyvistä julkaisuista, kaikkien vapaassa käytössä olevat opetusmateriaalipaketit sekä paljon muuta.  Verkosto toimii myös Facebookissa, käy tykkäämässä!

 

Ajankohtaista

  • Vesistökunnostusverkoston kuukauden luku: Alle 5 millimetrin kokoiset muovihiukkaset luokitellaan mikromuoveiksi.
  • Tilaa maksuttomia oppaita! Rehevöityneen järven kunnostus ja hoito (YO 2010) (SYKE) Tilaukset mielellään laatikoittain osoitteesta joonas.torronen(at)ymparisto.fi. Laatikossa on 45 julkaisua.
  • Meremme tähden -tapahtuma järjestetään Raumalla 24.4.2017 kuudetta kertaa. Tilaisuus keskittyy pinnanalaiseen luontoon ja se on kaikille avoin. Lisätietoja Ympäristö NYT -sivustolta.
  • 100 suomalaista vesistötekoa -kampanja avattu. Tavoitteenamme on koota 100 vesistöjen hyväksi tehtyä tai suunnitteilla olevaa, isoa tai pientä tekoa Suomen juhlavuoden kunniaksi. Jokainen voi olla oman elämänsä vesistösankari.

 Avustushaut

 Tilaa  kunnostukseen liittyviä maksuttomia oppaita!

AIHEESTA MUUALLA

Järvi-meriwiki on Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämä yhteisöllinen verkkopalvelu Suomen järvistä ja muista vesialueista. Järvi-meriwikissä kuka tahansa voi muun muassa muokata järven esittelytekstiä, ylläpitää havaintopaikkaa ja osallistua keskusteluun.
 
Julkaistu 4.10.2013 klo 14.00, päivitetty 22.3.2017 klo 13.25