Ikääntyneiden asumisratkaisut -seminaarin 17.5.2017 esitysaineistot ja raportit julkaistu

Uutinen 18.5.2017 klo 13.36

Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelma 2013–2017 järjesti Ikääntyneiden asumisratkaisut -seminaarin keskiviikkona 17.5.2017 klo 9.30–15.30 Helsingissä, Wanhassa Satamassa.
 

valkovuokkoja
© Kuva: YHA-Kuvapankki


Seminaarissa julkistettiin Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmassa toteutettu selvitys ikääntyneiden asumisen uustuotantotarpeista, ratkasuista ja rahoituksesta. Seminaarissa julkistettiin myös Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoimintaan kuuluva ja osana Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelmaa toteutettu ASUVA- Asumisen uudet vaihtoehdot ja hyvä vanhuus -tutkimuksen tulokset.

Tilaisuudessa kuultiin lisäksi ikäystävällisistä asuinalueista ja niiden palveluista, palvelukortteliratkaisuista ja toimenpiteistä olemassa olevan asuntokannan parantamiseksi.Seminaarin puheenjohtajana toimi asuntoneuvos Raija Hynynen ympäristöministeriöstä.

Seminaarin kohderyhmänä olivat ikääntyneet, asunto- ja rakennusalan toimijat, kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveystoimen sekä asunto- ja teknisen toimen edustajat, vanhusneuvostot, eläkeläisjärjestöt ja muut Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelman yhteistyökumppanit.


Esitysaineistot

Seminaarin esitysaineistot ovat luettavissa ja ladattavissa seuraavasta:

Tiedotteet


Raportit

Lisätietoa