Ikääntyneiden asumisratkaisut -seminaari 17.5.2017, Wanha Satama, Helsinki

Uutinen 7.4.2017 klo 14.47

Ympäristöministeriön koordinoima Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelma 2013–2017 järjestää Ikääntyneiden asumisratkaisut -seminaarin

Aika: keskiviikko 17.5.2017 klo 9.30–15.30

Paikka: Wanha Satama, A-Sali, Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii asuntoneuvos Raija Hynynen ympäristöministeriöstä.
 

Kevään valkovuokkoja
 


Keskustelu ikääntyneiden asumisesta ja ratkaisuista käy vilkkaana. Tervetuloa kuulemaan ikääntyneiden asumisen uustuotantotarpeita, ratkaisuja ja rahoitusta tarkastelleen selvityksen ja ASUVA – Asumisen uudet vaihtoehdot ja hyvä vanhuus – tutkimuksen tuloksista sekä keskustelemaan ikääntyneiden erilaisista asumisvaihtoehdoista. Tilaisuudessa kuullaan myös ikäystävällisistä asuinalueista ja niiden palveluista, palvelukortteliratkaisuista ja toimenpiteistä olemassa olevan asuntokannan parantamiseksi.

Seminaari on tarkoitettu ikääntyneille, asunto- ja rakennusalan toimijoille, kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveystoimen sekä asunto- ja teknisen toimen edustajille, vanhusneuvostoille, eläkeläisjärjestöille ja muille Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelman yhteistyökumppaneille.


Ilmoittautuminen
 

Tilaisuuteen mahtuu enintään 200 osallistujaa ja tilaisuuden paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistattehan paikkanne ilmoittautumalla keskiviikkoon 3.5.2017 klo 16.15 mennessä seuraavan linkin kautta: 

Lisätietoa